fredag 30 oktober 2009


Imorgon är det Halloween och då har jag lovat fyraåringen att vi ska klä ut oss. Känns konstigt att klä ut sig en sådan helg som man samtidigt ska minnas och hedra sina nära och kära som har gått vidare.
Jag har i alla fall bestämt mig för att göra båda.
Hoppas Ni får en underbar helg
Höstlovsveckan är snart slut.

fredag 23 oktober 2009


Vi vaknade idag av en morgonpigg liten bebis klockan 05:45. Bebis fick morgongröt och jag och min man hann dricka kaffe ihop innan han skulle fara till jobbet. Fyraåringen är däremot en riktigt morgontrött liten dam och sov vidare i vår säng.
Idag har jag haft lite morgonpyssel, men jag har ingen bra pensel att skriva texten med, men jag får se om jag hittar i målarbutiken nästa gång jag åker och handlar.
Nu ska jag börja fixa lunch. Min man kommer hem idag på lunchen och äter.

torsdag 22 oktober 2009

Min man kom in med den sista rosen från trädgården. Den har blivit utsatt för frost och ser lite medtagen ut...men ändå ett vackert minne från sommaren.
Idag kom boken vi beställt från min mans systerson...så nu blir det mysig kvällsläsning


Nu har lite av målandet blivit färdigt. Min man hjälpte mig att rama in en ros plansch...stora vackra rosor i härliga färger. Jag har en ram till så jag måste försöka hitta en till passande plansch.

Spegeln vet jag inte var jag ska placera. Den är vacker men stor....kanske hänga den på tvären. Ibland ser man inte skogen för alla träden.



Har köpt en till "hjärta på tråd" som jag prydde med ett trähjärta.


Efter kyrkan igår så åkte jag och barnen till Hallsberg och mötte upp min syster. Sedan fikade vi på God Smak och handlade.

Jag handlade två fina mosshjärtan på blomsteraffären i Hallsberg. Den stora har jag hängt på vår ytterdörr.

onsdag 21 oktober 2009


Idag ska jag och barnen ner till kyrkan på öppna förskolan och leka av oss ett par timmar.
Jag har fixat med lite tvätt med lilla bebisen som sällskap och nu ska jag väcka storasyster...som är en mycket morgontrött liten tjej.
Vädret är inte så värst...men det blir nog en promenad ikväll i alla fall.

måndag 19 oktober 2009

Jag har köpt Allers Julmagasin och där fanns en massa pysseltips inför jul....min fyraåring älskar pyssel och det gör jag med.

Detta fina halsband fick jag av min man för ett tag sedan. Tyvärr kliar det när jag har det på mig så jag får använda det korta stunder ibland...och idag är en sådan dag.
Nu ska jag med de två minsta barnen till en öppen förskola här i samhället. Det är skönt att komma hemifrån en liten stund och träffa andra mammor.
Vädret ser härligt ut så det blir nog en promenad ikväll.

lördag 17 oktober 2009

Jag håller på för fullt, eller när tiden räcker till att måla om till vitt...ibland har jag hjälp av en liten fyraåring. Hon tycker nog som jag att det är ganska rogivande att måla och vi brukar små prata om ditt och datt under tiden. Jag har "gömt" en hel hög med loppissaker under trappen som ska förvandlas till min vita dröm.

I vinter ska vi flytta köket en trappa ner. Då blir det mera plats och vi kan ha alla sovrum på övervåningen. Resultatet blir nog bra...men vägen dit är slingrig och lång. Törs knappt att tänka på hur det kommer att vara med en liten som börjar krypa lagom till dess. Men allt går om man vill.

Tavlan med ängeln älskar jag...har en till med ett annat motiv som jag inte ramat in ännu för ramen är inte färdigmålad. Flickorna ska ha varsin över sina sängar. Tänker att det kan vara något fint för dem att titta på innan de somnar och när de vaknar på morgonen.









lördag 10 oktober 2009


Hylla vitmålad

Burk från Loppis

tisdag 6 oktober 2009


Denna sänggaveln från Ellos önskar jag mig. (bild från Ellos)

Sedan hittade vi två såna här hyllor som vi tänkte ha som sängbord....jag önskar mig en smidessäng (hyllan står på en gammal skolbänk som min man handlade...den ska målas vit och stå i köket så barnen kan rita eller göra läxor där)


Jag och min man har varit på loppisar och hittat lite krims krams....men vi vet ännu inte var det ska stå...