onsdag 12 januari 2011

Bak klapp


...fick jag efter en låång dag idag...dagen började med en försovning. Jag vaknade 06:14 och bussen avgår 06:33. Det blev att bara hoppa i kläderna och strunta i allt vad hårborstning och sånt heter...och rusa till bussen...sedan när jag skulle åka med tåget hem kl 17:20 så var det inställt...istället fick jag vänta på en ersättningsbuss som kom nästan en halv timme senare. Klockan var nästan halv sju på kvällen när jag kom till Laxå där min man väntat med barnen.

Nu ska jag smaka på den goda bak klappen som min man har bakat.

kram kram
n

söndag 9 januari 2011

Nya mössan...


.....fick jag strax före jul. Svartaste svart med en blomma på.

krona på verket


Denna krona köpte vi på Laxå möbellager igår. Egentligen hade hon stängt för dagen, men vi fick komma in ändå. Dom har fått in massor av fina saker som dukar, ramar, gardiner etc.

Den ska sitta över kaminen när väggen blivit målad vit.

Kram

Busunge i farten





..nu mår jag mycket bättre....så nu är jag redo för nya äventyr...fniss.....

P.S. Ser ni min snygga outfit..Hello Kitty trosor utanpå strumpbyxorna...det har jag valt själv...

Ett djuriskt liv


....vår lilla livsnjutare Kitty ligger och myser.

fredag 7 januari 2011

Liten sjukling

'

Såhär har jag hängt på pappas axel mest hela tiden, men nu börjar jag att må lite bättre igen.

Kram kram från Mathilda

söndag 2 januari 2011

Sjuka


Hejsan igen,

Nu är lilla jag sjuk igen. (inte när denna bilden togs förstås) Igår började jag kräkas och fick feber precis när moster med respektive var här med en av mina kusiner. Mamma och pappa hade lagat en brakmiddag med slottsstek och potatisgratäng och till kaffet hade pappa bakat syltkaka. Jag var så dålig att jag inte kunde äta något. Inatt var det inte alls kul...jag kräktes en gång i timmen och det har jag fortsatt med resten av denna dagen.

Sedan kom pappa på att det var tio dagar sedan jag fick min vaccinering på BVC så när han ringde till 1177 så trodde dom att jag blivit dålig av sprutan.

Hoppas att jag blir frisk snart...nu ska vi titta på trolltyg här hemma.

kram kram från Mathilda med familj

lördag 1 januari 2011

Julafton






Julafton firades med bara de små. De stora tjejerna kom med sina respektive på annandagen istället. Även svärmor kom till oss på annandagen.

Nyårsafton








Efter tacos och choklad pudding (barnens val) var Mathilda mätt och glad...och sen var det bara att vänta in det nya året.