onsdag 30 december 2009



Mycket har hunnit hända på kort tid. Bebis har fått sin första tand och tandborste. Fyraåringen har provat sina skridskor och jag har hunnit jobba i två veckor...och snart är det nytt år.
GOTT NYTT ÅR!!


Tänk vad fort juldagarna flöt förbi...vi har haft en lugn jul med lagom mycket mat, lagom mycket paket och lagom mycket snö...allt man kan önska.








tisdag 22 december 2009


Lite chokladdoppade småkakor och mera pepparkakor blev det också....nu ska vi slå in de sista klapparna och sen är det dusch och sängen som gäller.
Kram kram


Efter middag och en promenad till affären så bakade vi mera lussebullar (de andra var nästan slut). Jag tog lite mera socker i degen och tyckte dessa blev godare...godisråtta som man är.

Det har gått bra att jobba och hemma har det också gått toppenbra. Idag hade min man bakat ett stort pepparkakshus med barnen.

söndag 20 december 2009


Imorgon ska jag lämna bebis i pappas vård och åka och jobba. Känner redan nu att jag lider av separationsångest. Ska "bara" jobba en månad..
...jag har skrivit mat och sov lista och tjatat om det ena och det andra...fy på mig...jag vet ju att han fixar det galant...
Nu ska jag ta min stickning och lägga mig i sängen och försöka sova ett par timmar innan klockan ringer.
Kram kram



Idag åkte min man med min son till stan för att handla så jag och de små barnen var till Ica och handlade och sedan blev det lite pulkaåkning, Bebisen har fått ett par ministövlar...minsta storleken och sedan hade hon halsduken på sig som jag lyckats få klar...







I fredags grattade vi svärmor...Mathilda lekte med leksaker som jag tror alla barnbarnen har lekt med...men dom var mycket uppskattade.

Min son har tagit kort på våra underraringar....

torsdag 17 december 2009


Nu är det "way over bedtime"....och jag hör min älskade zzznarka....jag blev fast i en stickning till bebisen...inget svårt projekt....bara en liten halsduk...men för någon som inte hållt i ett par stickor på en evighet så känns det som ett jätteprojekt.
Nu ska jag dock krypa ner i sängen och putta lite på mannen så kanske han slutar snarka så jag hinner somna innan han börjar igen....känns detta igen?
Kram kram

Idag fyller min svärmor år (inte jämna år) så vi ska uppvakta henne med en julgrupp och en flaska vinglögg. Min man var ute och letade mossa under snön...kallt var det...men vad gör man inte för sin älskade mamma.
Kram kram

onsdag 16 december 2009

Visst blir man glad av vackra blommor....och snart är julen här.

måndag 14 december 2009

Har sorterat bilder och tömt min gamla mobil på bilder och hittade denna bilden på två söta katter som lääääängtar ut.

söndag 13 december 2009

Tredje Advent och Lucia idag. Vi "firade" med att åka till Ikea och Willys på dagen och på kvällen tittade vi på Lucia på tv och drack glögg och åt lussekatter och pepparkakor med barnen.

lördag 12 december 2009




Idag var vi på hembygdsgården på julmarknad med allt som hör till.




Ett barns betraktelser...Linnea fyra år har tagit kameran och fotar för fullt.


I torsdags blev vår lilla Mathilda sju månader...det firades med en tårta.

torsdag 10 december 2009


Idag hade lilltjejen en kompis med sig hem efter förskolan. Det har varit full fart med dans och pyssel. Kompisen är mycket förtjust i vår lilla bebis och har hjälpt till med både det ena och det andra. När jag lyfte upp bebisen för att vi alla skulle lägga oss på våran säng och mysa så säger kompisen "vad brun hon är på ryggen" varpå jag vänder på bebis och upptäcker att det har kommit lite utgifter som även hamnat lite högre upp....så det var tur att vi inte la oss direkt på våran säng och myste....
Pappa och bebis gos när han pappa kommer hem från jobbet. Nu har vi alla precis kommit hem från en härlig lång barnvagnspromenad i det milda vädret...man kan inte tro att det snart är jul, men nästa vecka ska det bli kallare väder och snö....hoppas hoppas.
Nu ska det fortsättas att pyntas och renoveras.
KRAM

onsdag 9 december 2009



Idag var vi på dagis som hade Luciafirande.
Efteråt blev det medhavd fika.
Ikväll har jag packat in julklappar...nu är nästan alla paket klara...på söndag ska vi handla det sista och sedan är det klart. Jag ska jobba en månad fr o m den 21/12 så det gäller att vara klar innan...
Nu ska jag ta en dusch och krypa ner i sängen.
Natti natti






tisdag 8 december 2009




Igår så var vi till kyrkans barntimmar på julavslutning. Där fick vi lite försmak på dans kring granen och små grodorna var nog populärast. På kvällen bakade vi en sats lussebullar och en sats kanelbullar och idag är det Lucia på dagis. Denna veckan är nog den mest hektiska på hela året med alla julavslutningar och Luciafiranden.

söndag 6 december 2009



Tänk att det snart är sju månader sedan magen såg ut så här...lilla bebisen vår lilla Mathilda blir 7 månader på torsdag.

fredag 4 december 2009


Fotomodell:

Vår katt Mumin (vill inte vara med på bild)


Fotograf:

Martin 13 år

torsdag 3 december 2009


Nu har jag målat en tallrikshylla till som vi hängt i nya köket....just nu håller min man på att bära ner saker till skåpen...bäst jag går ner och hjälper till...
kram kram

Mera kransar...nu är det full fart med pyntning och renovering.